Thursday, 2024-11-28, 3:44 PM
Main Sign Up RSS
Welcome, Gost
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Joj evo ga konacno i taj facebook
zlocesta_curaDatum: Wednesday, 2010-03-31, 5:42 PM | Poruka # 1
Pukovnik
Group: Administratori
Nagrade: 2
Reputacija: 1
Status: Offline
E ovako dugo sam razmisljala da li stavim ovu temu jer ja iskreno mrzim facebook. A sad cu vam reci i zasto. To je po meni jedna obicna opsesija koja oduzima vreme koje mozemo provesti sa drustvom ili pak radeci nesto korisno, a ne buljiti u ekran i cekati samo da neko dodje da chatujete.To je pod prvo, pod drugo zato sto facebook stvara neku cudnu naviku kod ljudi, kao imam ga kao prijatelja na facebook dopisujete se, a kad se uzivo vidite mukla tisina rezgovor se svodi na dvije reci, ovo sam bas primjetila da se desava kod ljudi.
Ne znam kakvo je vase misljenje ja sam svoje rekla, pa na vama je da presudite...
Sad hocu da cujem malo i vase misljenje... biggrin biggrin biggrin

Nikola_100Datum: Wednesday, 2010-03-31, 6:46 PM | Poruka # 2
Major
Nagrade: 1
Reputacija: 10
U pravu si biggrin al ima ljudi koji imaju fejs a dodju na par minuta da vide sta se desava xD kao ja npr ;D samo udjem da viidm sta ima i to je to na fejsu nikako ne chatujem ponekad se desi da porazgovaram sa nekim smile

zecica_sdDatum: Thursday, 2010-04-01, 12:12 PM | Poruka # 3
Pukovnik
Group: Moderatori
Reputacija: 11
Fb je dobra stvarcica ako imas prijatelje van grada u kome zivis... provedem pola sata dnevno na fb cisto da bih se cula sa ljudima koji su mi dragi... Imam prijatelja puno na fb,sa polovinom i ne kucam nikada,samo sa dragim osobama...

kecapDatum: Thursday, 2010-04-01, 10:45 PM | Poruka # 4
Potpukovnik
Reputacija: 0
Kao jaaaaaaaaaaaa......... hands hands

Za 7 dina nesrece i srece ste culi pa kad slomis ogledalo jebes ciganku tad si na nuli... kasnim pa zurim ali uvek stizem na vreme,vreme je novac,novac nije problem ja sam problem za tebe...

UniqueDatum: Thursday, 2010-04-01, 10:54 PM | Poruka # 5
~Swat
Nagrade: 0
Ma fb sranje, irc ftw smile Provedem mozda 1h max na dan na fejsu. happy

kecapDatum: Thursday, 2010-04-01, 11:18 PM | Poruka # 6
Potpukovnik
Ja se nikad ne izlogujem...upalim i ceo dan tako bude otvoreno... xD a ni ne gledam...

Za 7 dina nesrece i srece ste culi pa kad slomis ogledalo jebes ciganku tad si na nuli... kasnim pa zurim ali uvek stizem na vreme,vreme je novac,novac nije problem ja sam problem za tebe...

BanditDatum: Sunday, 2010-04-04, 7:13 PM | Poruka # 7
General-Major
Group: Registrovan
Alo pa ja nemam fejsbuk,znaci ovde mi nije mesto. biggrin

IvaDatum: Sunday, 2010-04-04, 9:06 PM | Poruka # 8
Porucnik
Mislim da si u pravu, iako imam nalog na fb protiv toga sam iskreno jer ipak to je samo gubljenje vremena.....

ScofieldDatum: Monday, 2010-04-05, 11:09 PM | Poruka # 9
Pocetnik
Dobar je fejs...kad treba da se informises o predavanjima na fakultetu posto ima nas koj to ne pratimo i ne znamo a i dobar je zato sto ljudi tamo kache i linkove za seminarske radove tako da se meni bar fb isplati u svakom slucaju smile a inace retko kad pisem tamo jer mi mnogo kochi onaj sugavi chat biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search: