Treba mi...
|
|
Bandit | Datum: Monday, 2010-03-22, 4:14 AM | Poruka # 1 |
General-Major
Group: Registrovan
Nagrade: 0
Reputacija: 0
Status: Offline
| Objasnite po kakvom principu zelite program da radi,mi cemo u skladu sa tim,pokusati da nadjemo isti,ili bar slican
|
|
| |
kecap | Datum: Friday, 2010-04-02, 5:01 PM | Poruka # 2 |
Potpukovnik
Group: Moderatori
Nagrade: 1
| Treba mi HITNO Dreamweaver cs4 i Photoshop cs4 ali da su potpuno FREE
Za 7 dina nesrece i srece ste culi pa kad slomis ogledalo jebes ciganku tad si na nuli... kasnim pa zurim ali uvek stizem na vreme,vreme je novac,novac nije problem ja sam problem za tebe...
|
|
| |
HappyFuneral | Datum: Friday, 2010-04-02, 5:15 PM | Poruka # 3 |
General-Major
Nagrade: 2
Reputacija: 1
| E samo da ne nadjes photoshop i dreamweaver koji su free... Al moze da se nadje nesto crackovano.... (to nije free samo da se zna... nego je piratsko govno...) http://sharereactor.com/release/10646-adobe-photoshop-cs4-extended.htm Evo ti ovde photoshop, a ispod ti eto dreamweaver.... http://thepiratebay.org/torrent....n_Patch I da... Kopujte legalan softver jer ce tako moci taj softver da se razvija i sutra da vam donese vise para (u slucaju da zaradjujete koristeci taj softver, a ako ne zaradjujete, onda dzabe gubite vreme... Radite nesto korisno....)
|
|
| |
Unique | Datum: Friday, 2010-04-02, 7:20 PM | Poruka # 4 |
~Swat
Group: Administratori
Nagrade: 0
| Mozes naci sve na katz.cd
|
|
| |
kecap | Datum: Saturday, 2010-04-03, 10:41 AM | Poruka # 5 |
Potpukovnik
| Uniqe znam...odatle sve skidam :P
Za 7 dina nesrece i srece ste culi pa kad slomis ogledalo jebes ciganku tad si na nuli... kasnim pa zurim ali uvek stizem na vreme,vreme je novac,novac nije problem ja sam problem za tebe...
|
|
| |
kecap | Datum: Saturday, 2010-04-03, 10:42 AM | Poruka # 6 |
Potpukovnik
| HappyFuneral fala brate... :*** :P
|
|
| |
kecap | Datum: Tuesday, 2010-04-06, 11:33 PM | Poruka # 7 |
Potpukovnik
| E opet jaaaaa......... dajte neki program za skidanje muzike (da nije Yt downloader i FreeYouTubeToMp3Convert) ili sajt... ali treba mi HITNO! Hvala unapred.... :))
|
|
| |
HappyFuneral | Datum: Wednesday, 2010-04-07, 7:21 AM | Poruka # 8 |
General-Major
Nagrade: 2
Reputacija: 1
| Soulseek
|
|
| |
kecap | Datum: Wednesday, 2010-04-07, 11:17 AM | Poruka # 9 |
Potpukovnik
| Fora je sto mi treba username i pass.... x(
|
|
| |