Saturday, 2020-04-04, 9:49 PM

BandaTeam

Our poll
Glasanje
1. Perfektan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije los
5. Los
Ukupno Odgovora: 27
Statistics
Site menu
Log In
Chat Box
200
Help
Search
Site friends
 • Official Blog
 • uCoz Community
 • FAQ
 • Textbook
 • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Ljubav » Kojim nadimkom te zove?
  Kojim nadimkom te zove?
  zlocesta_curaDatum: Monday, 2010-03-29, 3:54 PM | Poruka # 1
  Pukovnik
  Group: Administratori
  Poruke: 155
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Zove te - DRAGA :x
  Pa ne znam kako da kažem ovo, ali frajer koji iskazuje ljubav tepajući ti "draga" običan je mekušac ili, što bismo rekli, beskičmenjak. Obožava i često citira pesnike. Svoj cenjeni auto (srednja klasa, neupadljiva boja, tvrdi krov) vozi 80 na sat, a kada je tvoj suvozač grčevito se drži za kvaku i teško uzdiše. Misli da ti je straaašno zabavan al', da se ne lažemo, totalni je dosadnjaković. Uvek se drži ustaljenih šablona, nikada nije spontan, grozi se blamiranja i scena u društvu. Pati za društvenim statusom. Fura karirane košulje i cipele zatupastog vrha. Kaiš, pod obavezno, mora da mu se slaže sa cipelama i torbom. Maramica sa čarapama. Nosi štreberske naočare, one male, zbog kojih misli da deluje pametno. Nije duhovit i ne ume da priča viceve. Čita Dena Brauna zato što ga čita i njegov šef i Mile sa sprata ispod i... Pa, ono, čitav svet. Tvrdi da se ne loži na gole ribe po časopisima i da su mu oni krajnje gnusni i ubeđen je da nisi provalila celu kolekciju časopisa CKM ispod kreveta. Nije sklon eksperimentisanju u krevetu, ali, naravno, tvrdi da je najbolji ljubavnik.

  Zove te - MALA smile
  Oho, ovo je pravi mačo frajer, primer iz udžbenika. Džejms Din u najavi.
  Ne odvaja se od svoje crne kožne jaše, vozi neki opaki motor. Pogled mu je prodoran i u stanju je da te zakuca za zid kad te pogleda. To te pali, ali pomalo i plaši. Ipak, kao po komandi, čim ga ugledaš - istopiš se. Podseća malo na lika iz onih starih Marlboro reklama, znaš na onog usamljenog kauboja, najboljeg baju u preriji. I, naravno, puši Marlboro, al' onako muški, sa uživanjem. Pravi frajer za burnu avanturu, onu koja će se pretvoriti u uzbudljivu priču koju ćeš prepričavati prijateljicama, iznova i iznova. To klasični prolazni ljubavnik. Ukoliko si za neku neobaveznu varijantu - super, a ako ne - brzo brši jer takav primerak nije sposoban za duže emotivno vezivanje.

  Zove te - ZEKO :P
  Auh, joj! Naletela si na pravu maminu mazu, na originalnog balkanskog, uzornog sinčića. On je u životnoj potrazi za onom pravom ženom kojoj bi se uhvatio za skute i prepustio joj svoj život. Njemu fali samopouzdanja i ne može da donese najprostiju odluku bez konsultacija sa nekim. Uvek te pita za mišljenje. Miran je i poslušan - uvek radite ono što ti smisliš i idete tamo gde ti želiš. Mrzi nepoznate i neočekivane situacije i, definitivno, nije čovek od akcije. Nikada ne organizuje provod, užasava ga se, a grozi se i bilo kakve odgovornosti. Najviše voli da provodi duge, ušuškane, noći kod kuće.
  Kragna na košulji mu je uštirkana, a na pantalonama ima faltu od peglanja, fura džempere sa romboidima i rol kragnicama. Neka te to ne čudi pošto je njegova mama i dalje zadužena za sinčićev stajling.
  Ukoliko ti je potreban ovakav dečkić, moraš biti spremna na žestoku borbu sa njegovom mamicom, i moraš se pomiriti sa činjenicom da tvoja pileća supica nikada neće biti tako dobra kao kod gospođe mame! A "one stvari"? Pa, to radi loše i obavezno ugasi svetlo.

  Zove te - SLATKICE smile
  Eto ga dečko koji je spreman da te pazi i mazi, da ugađa svim tvojim željicama, pa i onim uvrnutim. Prema čitavom svetu je "čvrst", ali na tebe je veoma slab. Voli to što ste ravnopravni i ceni tvoje mišljenje. Ponekad čak ume i da prizna kada nije u pravu. Katkad se ponaša i kao tvoj hrabri vitez - zaštitnik. Ali, u principu, on je nežna dušica.
  Voli lepo da se obuče, ali ne voli ekscentrične i napadne komade odeće. Dakle, oblači se moderno ali politički korektno.
  Primer je metroseksualca, ali ne klasičnog, možda nešto više kao iberseksualac ili... Što je najvažnije, definitivno je seksualac, i u tim stvarima je veoma nežan.
  Pa, ako nisi na dijeti, te ti ne smeta njegov zašećereni vokabular, ovaj tip je pravi pogodak.

  Zove te - GOSPOĐICE smile
  Proćelav tip, obično na "poziciji" direktora ili starijeg menadžera. Ne može da se podiči fizičkim atributima, ali zato vodi računa da su sve stvari na njemu upadljivo markirane. Na njemu je sve vrištavo skupo, od šala do gaća. Trudi se da tvoju pažnju preusmeri sa svog pozamšnog trbuha na veliki, zlatni "Versaće" sat.
  U njegovim luksuznim, preskupim kolima "vrti se" najnoviji disk "Grandovih" zvezda, a na retrovizoru je okačen ogroman krst.
  Štekara je i prvo dobro razmisli da li će mu se neko ulaganje isplatiti. To ne provaljuješ na početku dok te izvodi na sve te otmene večerice. Shvatiš to tek kada konobar počne da se mršti zbog upornog izbegavanja bakšiša.
  Otresit je i bučan, vrlo strog prema saradnicima, tipičan sledbenik makijavelizma. Izuzetno je egocentričan i voleo bi da bude fatalan. Sve svoje mane pokušava da nadomesti lovom. Tašt onoliko koliko je prazan.

  Zove te - ŽENO wink
  To je ozbiljan dečko, odnosno pravi muškarac. Svestan je svojih godina, svog statusa i situacije u državi. U tebi vidi nešto više od prolazne avanture. Voli i zemlju po kojoj hodaš. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja. Dovoljno zarađuje, ne smeta mu da ustaje rano!
  Oblači se odmereno, ume sam sebi da veže kravatu.
  Ako uspeš u misiji "zadobijanje buduće svekrve", vrlo se lako može dogoditi da mu stvarno i postaneš žena!

  Zove te - Ninice - umanjenicom imena smile
  Ninice... Zvuči nekako nedovršeno, zar ne?
  Lepo bi se tu uklopilo i ono "ljubavi", ali to ostaje neizgovoreno - da lebdi u vazduhu. Ovaj lik je stvarno zaljubljen, ali to nikome, pa čak ni sebi, ne želi da prizna. Stalno se smeje, optimističan je, nije zainteresovan za političku situaciju u svetu, pali se na brza kola i PC igre. On je 12-godišnjak zarobljen u telu odraslog muškarca, pravi savremeni Petar Pan. Ako ti je omiljena Dizni junakinja bila Zvončica, uživaj sa ovim veselim dečakom. Samo, moraš imati strpljenja, čekati da se prizove pameti - i da napokon odraste.

  Zove te - NAJDRAŽA wink
  On je totalno cool, ma on je i više od toga - sama definicija reči cool! U toku je sa svim gradskim dešavanjima, kako onim fancy tako i onim underground. Može da te uvede u svaki klub i nikada ništa ne plaćate jer vas uvek gazda časti. Omiljeni lik mu je Karim Rašid (i, naravno, lično ga poznaje). Misli da si i pink i roze prihvatljive nijanse za dečake. Samosvestan je i opušten. I pre nego što neka pesma dospe na vrh top-liste, on je ima u svom iPodu. Voli kravate i rado ih fura u kombinaciji sa patikama. On je pravi slobodan duh, a tvoju sreću jedino može da pokvari to što mu je sloboda važnija od ljubavi.

  Zove te - GUZO biggrin
  Uh, kakav uzbudljiv tip! On je vrhuski majstor nevaljalih igrica. Drzak je i otvoren. Prosto zrači seksualnošću. Na usnama mu stalno lebdi taj zadovoljni osmejak. Pogled mu je deep & dirty, ponekad se čak i streseš od njega. Pazi kako se oblači, najčešće je u crnom. Dogodi mu se ponekad i da bude izgužvan, ali to nosi tako nonšalantno... A što miriše, prosto fenomenalno! Njegov hobi (a ponekad i posao sa punim radnim vremenom) je zadovoljavanje žena. Poznaje filozofiju. Recituje Šekspira. Ima savršene manire i neverovatne priče. Koliko voli tebe, toliko voli i ceo ženski rod. Nažalost, nikada nije samo tvoj.

  Zove te - Risticeva - prezimenom smile
  Ovo je čovek i po, pravi muškarac - mužjak. On tačno zna šta želi. Gleda samo muške sportove, puši kubanske cigare, ume da povisi ton. Putovao je svetom, bez frke diže komodu, ne žali se na ženski rod, zapravo, nikada se ne žali niti kuka. Nosi odela samo od prirodnih materijala, fura bradicu od tri dana. Ne voli žene koje nose prirodno krzno, bokserice i one koje piju pivo iz flaše. On je iskusan, siguran i pouzdan. Ima osmeh od kojeg padaš u nesvest i uvek prepozna šta ti treba. Ali, ipak, njegovi kriterijumi su ozbiljni koliko i on, zaista je teško zadobiti poverenje ovog lika. Kod njega nema vrdanja, lažuckanja, ni zezanja...

  Zove te - HONEY sad
  Ovaj macan jednostavno nema život jer je neprestano pred TV-om. Misli da zna mnogo o životu, a zapravo nema pojma, i sve što ima u glavi video je u filmovima i serijama.
  Misli da je ludo zanimljiv, a uopšte nije. Njegov omiljeni junak je Švarci, mada ceni i Silvestera (Stalonea, a ne mačka iz crtaća). Omiljeni film mu je, prirodno, "Terminator". Stalno vergla neke citate tipa "Hasta la vista, Are you talking to me?", i slično. Kućni je tip i najviše na svetu voli svoj kauč (koji je već poprimio oblik njegovog tela). Nema šanse da priđeš daljinskom, on mu je izvor moći. Sa njim ti se lako može dogoditi da te petkom uveče ostavi da ga čekaš u restoranu dok on po milioniti put gleda "Ramba" na "Pinku".

  Zove te - PRINCEZO wink
  Frajer koji ti ovako tepa ženskaroš je u penziji. Svojevremeno je bio glavna faca u gradu i lik o čijim su se avanturama ispredale legende. Kada šetate gradom, najmanje 75% prolaznica vrlo ljubazno mu se javi, a on tvrdi da su sve one stare, drage prijateljice iz detinjstva. Kada ga pitaš da li je on onaj Marko Savić o kojem si svašta slušala, brzo ti odgovori da je samo slučajnost što ima isto ime i prezime. Uglavnom, povukao se i sada nastoji da zataška svoju reputaciju. Dokazao je šta može, sebi, ali i celom svetu. Siguran je u svoju muževnost i svestan je da žene prosto padaju na njega. Kao partner je pouzdan, drag i romantičan.
  Mušakarac koji je isterao sve svoje bubice - pa ovaj je prosto savršen ulov!

  Zove te - LJUBAVI :P
  Dečko čija si ljubav opušten je frajer iz kraja koji nema problema sa izražavanjem emocija. Ne voli bučna mesta. Ne želi nikoga da impresionira. I dalje se druži sa ekipom iz osnovne škole. Ima svoju stolicu u kafiću u kvartu gde uvek pročita novine i popije espreso. Oblači se opušteno i normalno. Uživa kada si srećna i često tvoje zadovoljstvo stavlja ispred svog. Prija mu da bude u dugoj vezi.
  Međutim, može se desiti, ako mu ne posvetiš dovoljno pažnje, pa da zbriše sa mlađom i slađom komšinicom koja radi kao konobarica u njegovom kafiću.

  Zove te - LEPOTICE wink
  Tepa ti, a cakle mu se oči. Gleda te onako bezobrazno i kao da vidi i ono ispod odeće.
  Obožava ženski rod i ima visoke kriterijume. Voli da ugađa. Fetišista je i najviše voli visoke potpetice. Nema stalni posao, niti ima love. Ali, uvek ima devojku.
  Obožava seks i rado ga upražnjava - i u seksu maksimalno uživa. On je onaj o kome cice razmenjuju pričice kada se susretnu u WC-u nekog noćnog kluba.
  Ponekad pomisliš da je malo lud (ali i ta ideja te pomalo napali). E sada, da li je lud za seksom, ili prosto lud, postoji samo jedan način to da otkriješ...

  Zove te - ANA, a zoveš se MAŠA surprised
  Ne padaj na onu klasičnu, da je baš tada pomislio na mamu ili da mu se tako zvala pokojna baba pa voli to ime. Ovaj frajer je potpuno egocentričan, pravi narcis. Nedovoljno koncentrisan i nezainteresovan. On je pravi igrač, lovac na brojke i recke. U principu, veoma je nesiguran i u stalnoj je trci za dokazivanjem. Prvo sebi, pa onda drugima. Vuče razne komplekse još odmalena. "Iskorištavač" je i predrator, prava sramota za mušku vrstu.

  Zove te - GOSPOĐO surprised
  U njegovom društvu se svi uvek dave od smeha jer je nenormalno duhovit. Pije pivo iz flaše. Ne razmišlja mnogo o svom oblačenju. Ponekad te podeseća na junake serije "Nepristojni ljudi". Ume da te iznervira, ali jednostavno ne možeš dugo da se ljutiš na njega. Ima opušten stav prema životu. Nije materijalista. Zavodljiv je i umiljat. Od njega možeš očekivati pravi kraljevski tretman.

  Zove te - BABY sad
  Dok to izgovara, pomera šiške u stranu i fiksira te pogledom a pritom je mrtav ozbiljan. Misli da je veliki zavodnik. Trudi se da ostavi utisak velikog zavodnika, mada to uopšte nije. On zapravo ne ume sa ženama i ne voli zabavljanje.
  Iako to ne želi da prizna, jedva čeka da svije bračno gnezdo (sve u paketu sa dečurlijom) i da se već jednom završi ova tortura sa muvanjem. To, naravno, ne bi priznao ni pod pretnjom smrću. Mali savet: ako nisi jednako očajna kao on, kloni ga se!"

   
  zecica_sdDatum: Tuesday, 2010-03-30, 9:09 AM | Poruka # 2
  Pukovnik
  Group: Moderatori
  Poruke: 244
  Nagrade: 1
  Reputacija: 11
  Status: Offline
  Zvao me je Mico,ili slatkice...
   
  HappyFuneralDatum: Tuesday, 2010-03-30, 9:13 AM | Poruka # 3
  General-Major
  Group: Moderatori
  Poruke: 263
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Kako je to geeeeeej...
   
  zlocesta_curaDatum: Thursday, 2010-04-22, 9:29 PM | Poruka # 4
  Pukovnik
  Group: Administratori
  Poruke: 155
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Joj mene moj ne zove ni jednim navedenim. On mene zove Cuko ili Misic...:))))))
   
  HappyFuneralDatum: Friday, 2010-04-23, 7:07 AM | Poruka # 5
  General-Major
  Group: Moderatori
  Poruke: 263
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Fejk end gej...
   
  HappyFuneralDatum: Friday, 2010-04-23, 12:21 PM | Poruka # 6
  General-Major
  Group: Moderatori
  Poruke: 263
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Mene ne zove tim tako nekim glupim nadimcima... Verovatno zato sto smo obojica maco muskarci....
   
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Ljubav » Kojim nadimkom te zove?
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search: