Thursday, 2024-04-18, 8:49 AM

BandaTeam

Our poll
Glasanje
1. Perfektan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije los
5. Los
Ukupno Odgovora: 27
Statistics
Site menu
Log In
Chat Box
200
Help
Search
Site friends
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Muski Kutak » Stvarni orgazam ili gluma vrijedna Oskara
    Stvarni orgazam ili gluma vrijedna Oskara
    zlocesta_curaDatum: Monday, 2010-03-29, 4:58 PM | Poruka # 1
    Pukovnik
    Group: Administratori
    Poruke: 155
    Nagrade: 2
    Reputacija: 1
    Status: Offline
    Uzbudjena je,glasno uzdise,hvata se strastveni i dozivljava orgazam.Pitate se jeli stvaran ili je odglumila da ne bi povredila vas ego.Neke zene konstantno glume,a neke samo privremeno pribegavaju tome da bi zavarale partnera.

    Psihologija koja se krije iza odglumljenog orgazma jednostavna je.Kada zena jednostavno shvati da nece doziveti vrhunac,iz bilo kojeg razloga,ne zeli da se trudite i na kraju razocarate.Mozda zeli sacuvati vas ponos,mozda je umorna i neraspolozena,a mozda jednostavno zeli da posao privedete kraju i pustite je na miru.
    Zelite li znati istinu,glumi li ili ne,obratite dobro paznju na sledece znakove:

    Crvene usne.Ovo se odnosi i na usne,i na vaginalne usne.Dok dozivljava orgazam,usne ce postati crvenije i malo ce nateci.

    Vaginalni grcevi.Vaginalni grcevi najbolji su pokazatelj da ste svoju dragu doveli do vrhunca.To se ne moze odglumiti.Tokom orgazma,svaka zena bi trebalo da dozivi tri do deset vaginalnih kontrakcija,od kojih ce nekoliko prvih biti najjace.Oni ce jako stegnuti vas penis,pa cete po tome znati da li je dozivela orgazam ili ne.

    Iznenadno znojenje.Vruce,mokro i sexy.Iznenadno znojenje pokazuje da njeno telo uzurbano radi i da su njeno disanje i krvni pritisak ubrzani.Dakle,kada se oboje posle divljeg sexa opusteno izvalite,znajte da je vasa draga zadovoljena.

    Rasirene zenice.Jos jedan znak koji ce vam pokazati da li glumi.Naravno,to je tesko ustanoviti ako je mrak i ako vasa draga zatvori oci.No,ako na taj nacin zelite da saznate da li glumi,recite joj da volite da vas gleda u oci.Svakako pogledajte njene oci i pre da biste mogli da uporedite velicinu zenica.
    Pitajte je.Ako vam se cini da su ovi znakovi komplikovani,i da ih tesko mozete razlikovati,pokusajte do istine doci iskrenim razgovorom.No,pre nego sto uputite to vazno pitanje koje bi moglo uzdrmati vas ego,pripremite se na odgovor koji vam bas i nece biti po volji.Razgovarajte otvoreno i nemojte je osudjivati.
    Detektor lazi.Dok je pitate je li ikad glumila orgazam,imajte na umu da ce joj biti tesko da prizna istinu.Stoga,obratite paznju na govor tela koji ce vam otkriti laze li vas i ovaj put.Ukoliko dodiruje usta ili skrece pogled,to bi mogao biti znak da vas laze.

    Muski ego je krhak,pogotovo ako je sex u pitanju.No,ako saznate da vasa draga glumi orgazme,nemojte odmah padati u ocaj.Verovatno joj treba jos malo predigre,ili jednostavno tajming nije bio dobar.

    Poruka editovana od zlocesta_cura - Monday, 2010-03-29, 5:19 PM
     
    Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Muski Kutak » Stvarni orgazam ili gluma vrijedna Oskara
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search: