Tuesday, 2019-06-18, 0:36 AM

BandaTeam

Our poll
Glasanje
1. Perfektan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije los
5. Los
Ukupno Odgovora: 27
Statistics
Site menu
Log In
Chat Box
200
Help
Search
Site friends
 • Official Blog
 • uCoz Community
 • FAQ
 • Textbook
 • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  Forum moderator: zecica_sd, zlocesta_cura  
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Seks » Zlocesti seks za dobre cure
  Zlocesti seks za dobre cure
  zlocesta_curaDatum: Monday, 2010-03-29, 4:42 PM | Poruka # 1
  Pukovnik
  Group: Administratori
  Poruke: 155
  Nagrade: 2
  Reputacija: 1
  Status: Offline
  Svi muškarci potajno priželjkuju igre bez granica u krevetu; s uzbudljivim trikovima koje vam donosimo odvest ćete dragog daleko u neistražena područja užitka - i možda otkriti svoje novo lice

  Zločeste su cure legenda - svaki muškarac koji je bio s takvom partnericom praktički slini od sreće kad se sjeća svega što je doživio. Možda ste pomislili, 'ma nisam ja takva…' Ali svaka žena koja to hoće može u sebi probuditi svoju usnulu vragolastu stranu - i pritom se zabaviti! Jer, status dinamita u krevetu steći ćete isključivo neustrašivim stavom, a potpuno je sporedno imate li seksualnog iskustva i utežete li se u tijesne kožne korzete.
  Što je točno zločesta djevojka?
  Postoji jasna razlika između cure s kojom je partneru dobro u krevetu i žive vatre s kojom gubi glavu i zaboravlja na sve osim na ludi seks.

  Dobra djevojka: Ponosna je na svoje golo tijelo.
  Vraški dobra djevojka: Zna moć svojeg golog tijela. Zavodnički će se skinuti i hodati uokolo bez ijedne krpice, osim visokih peta, te inzistirati da svjetlo bude upaljeno.

  Dobra djevojka: Pristaje iskušati nove stvari u krevetu kad partner to predloži.
  Vraški dobra djevojka: Nikad ne čeka da joj partner smisli i ponudi provokativne scenarije, nego sama predlaže erotske pustolovine - fotkanje u seksi pozama ili sladoled koji će lizati s njega u krevetu.

  Dobra djevojka: Ima uzbudljive ideje kad se sprema u krevet s dragim.
  Vraški dobra djevojka: Padaju joj na pamet seksi ideje tijekom cijelog dana - dok sjedi na dosadnom poslovnom sastanku, dok vježba u teretani, pa čak i dok gura kolica među policama s rižom i brašnom u samoposluživanju.

  Dobra djevojka: Dira samu sebe.
  Vraški dobra djevojka: Dira se pred partnerom - možda dok je na njemu ili dok samu sebe dovodi do vrhunca, a njega je pozvala da gleda i uživa, tako da vidi točno kako i što treba raditi da je usreći.

  Dobra djevojka: Zna kako postupati s muškim udom.
  Vraški dobra djevojka: Zna kako postupati s muškim udom, testisima i svim okolnim područjem. Nema tog zabranjenog djelića njegova tijela koji se ona boji istražiti prstima i jezikom.

  Dobra djevojka: Uvijek i svuda pristaje na seks.
  Vraški dobra djevojka: Uvijek i svuda inicira seks. Zna joj pasti na pamet sasvim neočekivano, ali kad joj treba ugoditi, zna kako to postići.

  Dobra djevojka: Uzdasima i stenjanjem pokazuje partneru kako uživa.
  Vraški dobra djevojka: Jasno mu daje do znanja zbog čega uživa u seksu s njim tako da sljedeći put nema zabune: on će znati što treba raditi.

  IZAZOV: Noćas u krevetu biti šefica
  'Muškarci vole žene koje su nesputane, bez kompleksa i inhibicija, žene koje šire granice ili ih prelaze, krše pravila i traže ono što im pripada', tvrdi dr. Barbara Keesling, autorica priručnika 'Vodič kroz zločesti seks za dobre djevojke'.

  Nestašna seksi žena zna do kraja i s užitkom iskoristiti moć koju ima nad muškarcem. Recite dragom da legne na krevet, a onda upotrijebite lisice, šal ili kravatu da mu svežete ruke tako da vas ne može dodirivati. (Ako vam je to nelagodno, možete mu samo pritisnuti ruke iznad glave.) A onda ga počnite slatko mučiti: senzualno ga nadražujte, ali čim se uzbuđenje
  približi vrhuncu, stanite.

  Dok ga tako izluđujete, a on vas bezuspješno pokušava dodirnuti, recite mu da vam mora objasniti zašto vas želi i naglasite da ga ne puštate dok vas ne uvjeri. Kad budete zadovoljni njegovim odgovorima, legnite na leđa i prepustite mu kontrolu. Nakon gotovo neizdrživo dugog iščekivanja nabijenog erotičnim uzbuđenjem, bit će kao navijen i spreman za akciju. A njegova objašnjenja zašto ste mu neodoljivo seksi samo će vam dodatno pojačati užitak.
  Postanite i vi vraški drske i neodoljive i izazivajte ga i na druge načine; govorite vulgarno, navucite izazovnu masku, gledajte se dok vodite ljubav, izvucite opasnog tipa skrivenog u njemu, iznenadite ga nečim novim,...

   
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Seks » Zlocesti seks za dobre cure
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search: