Stefan91 i Stifler` xD
|
|
Nikola_100 | Datum: Sunday, 2010-04-04, 8:08 PM | Poruka # 1 |
Major
Group: Administratori
Nagrade: 1
Reputacija: 10
Status: Offline
| (Stifler`) u da vidis samo sta sam mu ja radio (Stifler`) ja mu na javni napisem (Stifler`) voja cujem da ti je keva jeftinija nego dzak krompira (Stifler`) da se udara kao branik... (Stifler`) on poludi... (Stifler`) kreten (Stifler`) (Stifler`) zato je on dobio batina... (Stifler`) on je iz ns-a (Stifler`) a ja tamo ekipu boli glava imam (Stifler`) voja... (Stifler`) on radi kao obezbedjenje u banci jednoj.. (Stifler`) i ja sve lepo kazem njima kako i sta (Stifler`) i oni ga sacekaju kada je izlazio s posla (Stifler`) nalupali okrenuli se i otisli.. (Stifler`) odakle3 si ti brate? (Stefan91) krusevac (Stifler`) hmm... (Stifler`) jel ima tamo nekih pistolja jeftino ? (Stifler`) jel radi neko tamo s tim? (Stifler`) ovde kod nas je nestasica... (Stifler`) meni su sad skoro oduzeli 2 komada... (Stifler`) i jedan mi je ostao.... (Stifler`) ali ovde u indjiji mi traze kao ludi... (Stifler`) koje su cene tamo ? (Stifler`) aj jel bi mogao da se raspitas (Stifler`) pa bi ja dosao da uzmem jedno 10 komada.. (Stifler`) i koja je cena naravno... (Stifler`) da mi javis..
|
|
| |
Leptiritj | Datum: Sunday, 2010-04-04, 8:19 PM | Poruka # 2 |
Pocetnik
Group: Registrovan
Nagrade: 0
Reputacija: 0
Status: Offline
| Mafija
|
|