Friday, 2024-04-26, 5:52 PM

BandaTeam

Our poll
Glasanje
1. Perfektan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije los
5. Los
Ukupno Odgovora: 27
Statistics
Site menu
Log In
Chat Box
200
Help
Search
Site friends
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    Forum moderator: zecica_sd, zlocesta_cura  
    Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Seks » Pet Grešaka Koje Ženu Čine Lošom Ljubavnicom
    Pet Grešaka Koje Ženu Čine Lošom Ljubavnicom
    IvaDatum: Sunday, 2010-03-21, 9:14 AM | Poruka # 1
    Porucnik
    Group: Registrovan
    Poruke: 65
    Nagrade: 0
    Reputacija: 0
    Status: Offline
    Na pitanje sta to zenu cini dobrom u krevetu, odgovor najbolje mogu da daju muskarci. Najcesce se (ne)ocekivano zale na racun zenske nezainteresovanosti za seks, opterecenosti izgledom, stidljivosti i nepoznavanja materije.

    SEKS - Dakle, drage nase citateljke, cak ni isprobavanje 56 razlicitih polozaja iz Kamasutre nece vam pomoci da postanete najbolje ljubavnice na svetu ako se pronadjete u sledecim muskim odgovorima.

    1. Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muskom telu. Ako vec necete da slusate njega, nabavite neku knjigu o erogenim zonama. Jednom kad savladate osnove, kombinujte teoriju sa praksom.

    2. Zene ocekuju od muskaraca da im citaju misli - kada vas pita da li ste doziveli orgazam kazete da niste, a na pitanje zasto niste, odgovarate da ste hteli oralni seks, ali ste to precutali tokom odnosa. To sto neko dobro poznaje drugu osobu i zeli da joj udovolji ne znaci da ima i kristalnu kuglu koja cita bas sve njene skrivene zelje. Dakle recite ih jasno i dovoljno glasno.

    3. Cini se da zene vole seks samo na pocetku, a jednom kada veza postane ozbiljna, izgube interes. Mnogi muskarci tvrde da su zene na pocetku navalentne, a onda posle nekog vremena postaju nezainteresovane. Razlog za to lezi u cinjenici da zenama postane dosadno kada seks postane predvidljiv. Zato promenite barem jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos.

    4. Zene su previse opterecene svojim telom. Mrzite seks na boku zato sto vam stomak izgleda debelo. Ne zelite da budete gore jer mislite da vam grudi ne izgledaju dobro. Mnogi muskarci ne posmatraju svoje devojke tako kriticki i detaljno kako to one same sebi cine. Istina je da se zenska ideja o idealnom telu ne poklapa sa muskom.

    5. Ceo "posao" prepustaju muskarcima. Kakva je razlika izmedju vodjenja ljubavi sa dugogodisnjom devojkom i jedenja spageta? Spageti se bar mrdaju, glasi neslana sala s kojom se vecina zena verovatno nece sloziti. Nemojte se izvlaciti i prepustati partneru da sve obavi sam dok vi samo lezite. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete.

     
    Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Seks » Pet Grešaka Koje Ženu Čine Lošom Ljubavnicom
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search: