Lijepe obrve - Forum
Thursday, 2016-12-08, 8:55 AM
Main Sign Up RSS
Welcome, Gost
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Drustvo » Kozmetika » Lijepe obrve
Lijepe obrve
zlocesta_curaDatum: Monday, 2010-04-12, 1:51 PM | Poruka # 1
Pukovnik
Group: Administratori
Poruke: 155
Nagrade: 2
Reputacija: 1
Status: Offline
Najbolji način za odstranjivanje suvišnih dlačica je čupanje. Za to je potrebna kvalitetna pinceta, ogledalo i odgovarajuće svjetlo. Dlačice čupamo u smjeru rasta.

Za određivanje dužine obrva potreban vam je štapić ili olovka. Naslonite štapić na spoljašnju stranu nosa i držite ga uspravno, pa tamo gdje štapić presijeca obrvu, tu treba da bude početak obrve. Sve ostalo prema korijenu nosa je višak koji morate odstraniti.

Naslonite štapić na sam spoljašnji kraj oka i tamo gdje on presijeca obrvu, tu je kraj obrve. Sve što ide dalje prema sljepoočnici je nepotrebno.

Najistureniji dio luka obrve treba da bude od prilike na liniji koja se sječe sa obrvom, a koja kreće od vrha nosa i prolazi kroz zjenicu.

Potrebno je iščupati sve dlačice iznad korjena nosa, jer one ukazuju na neurednost cijelog lica.

Trenutno je moderan prirodan izgled obrva, ali uredan i sa odgovarajućim oblikom.

Tanke obrve koje su iste debljine u svim svojim djelovima i koje su dugačke samo koliko i oko su van trenda. One treba da budu duže od kontura oka. Skroz iščupane obrve i nacrtana linija olovkom, trenutno se, takođe smatraju neukusnima.

Za lijep izgled potrebno je uskladiti i boju obrva sa bojom kose. Veliku grešku čine, pogotovo plavuše kojima svijetla nije prirodna boja. Plava kosa i crne obrve čine njihov izgled vrlo neprirodnim. Pravilo je da boja obrva bude samo za dvije nijanse tamnija od boje kose.

 
Forum » Drustvo » Kozmetika » Lijepe obrve
Page 1 of 11
Search: