Friday, 2018-05-25, 4:02 AM

BandaTeam

Our poll
Glasanje
1. Perfektan
2. Dobar
3. Grozan
4. Nije los
5. Los
Ukupno Odgovora: 27
Statistics
Site menu
Log In
Chat Box
200
Help
Search
Site friends
 • Official Blog
 • uCoz Community
 • FAQ
 • Textbook
 • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Muski Kutak » Muški kompleksi!!!!!!!!
  Muški kompleksi!!!!!!!!
  ivkicDatum: Friday, 2010-03-12, 9:57 AM | Poruka # 1
  Group: Removed

  Zajednicko istrazivanje sa više svetskih univerziteta rađeno medju muškarcima različitih godina i socijalnog statusa pokazalo je da savremeni mačo tipovi strepe od neuspeha u krevetu ali i od niskog rasta besparice i bolesti.

  1. Mali penis
  Strah muskaraca da im je velicina penisa glavno merilo muskosti, potpuno je neopravdan. Strucnjaci tvrde da je mali penis,"mikropenis", onaj duzine do dva santimetra, kad nije u erekciji. Ostale velicine su normalne. Ovaj podatak objavila je i Svetska zdravstvena federacija. Ali, ko ce razuveriti sujetne maco tipove? Velicina muskog polnog organa nema presudnu ulogu u seksu. U poslednje vreme, sve cesce, strucnjaci klinika za piasticnu hirurgiju, obavljaju komplikovane operacije produzenja penisa.

  2. Drustveni status
  Medu kompleksima muskaraca, drustveni status, izborio se za visoku poziciju. Ma sta radili, bill sluge, ili gospodari, muskarci uvek zele vise. Najizrazenija zelja srednjeg staleza je da se materijalno i statusno uzdigne. Biti ,uspesan clan drustva", u snovima, za njih znaci vlasnistvo platinaste, ili bar, zlatne kreditne kartice. Zele da su u drustvu prijateljica fotomodela i da imaju vilu sa bastom i bazenom. Ipak, stvarnost im daje drukciju realnost. Kao dokaz napredovanja je zamena dvosobnog za trosobni stan.

  3. Impotencija
  Strah od fijaska u postelji, jaci je od straha da ne uspe na poslu. Impotencija je opasna po musko samopouzdanje, koje moze da se srusi kao kula od karata. Brojni su uzroci neuspeha u seksu. Problem, kako kazu psiholozi, nije neresiv, ali utice na psihicko stanje muskarca.

  Dolar4. Novac
  Simbol muskosti je, nazalost, novac. Sto vise novca imaju, to su muzevniji i pozeljniji. Karakter, dostojanstvo, intelekt, izgled ! snaga, u senci su materijalnih dobara, Da li su zene krivci za to? Sve manje je onih koje imaju razumevanja za briljantan um i malo novca. Naspram njih su dame kojima bogati nikad nisu ruzni, glupi i niski. U svetu izmenjenih vrednosti, donekle je opravdan strah muskaraca da ne zaraduju dovoljno. Sve veci je broj brakova u kojima zene zaraduju vise od muzeva, Ovakav status obeshrabruje sve muskarca koji ne mogu da podnesu inferioran materijalni polozaj.

  5.Zdravlje
  Verovali ne, muskarci, i kad osete glavobolju, stres i umor, plase se da odu kod lekara! Strah od mogucnosti da im lekar moze saopstiti da boluju od najteze bolesti, iako je rec samo o prehladi, vecinu muskaraca odbija od ordinacija. Poznato je da muskarci tesko podnose bol i obicnu prehladu kao da su na samrti.

  6. Celavost
  Celulit, zenski estetski problem broj jedan, u rangu je sa strahom od celavosti. U klinici za presadivanje kose, sve su duzi redovi muskaraca. U zaborav su pali brojni slavni kojima je glavni adut bio upravo cela.

  7. Srednje godine
  Posle 40. rodendana, vecinu muskaraca, obuzima depresija i bezrazlozno neraspolozenje. Strucnjaci ovaj fenomen nazivaju krizom srednjih godina. Te godine su zenama, obicno period punog sjaja i sabiranja uspeha ostvarile su karijeru, udale su se, izrodile decu i pripremile ih za samostalan zivot. Muskarci, naprotiv, smatraju da postiguto nije i odgovarajuce ulozenom naporu. Sekiracija nema pokrica. Svodenje racuna nema svrhu, jer zivot nije stao i nudi nove izazove. Slamku spasa za naruseno samopouzdanje, traze u novoj mladoj partnerki!

  Emocije8. Emocije
  Muskarac nije pravi ako zaplace ili mu je tesko. Ni suzama radosnicama nema mesta njegovom licu. On treba da je cvrst, stamen, da odoleva svemu cak i bolu, bez grimase. U suprotnom, bice slabic,mlitavac, zena... Plakanje je osobina nestojna muskarca.

  9.Visina
  Nizak rast, pokazala je istorija, motvisao je mnoge muskarce i bio stimulans za velike podvige i dostiica. Niski rastom bili su Cezar, Napoleon, Aleksandar Makedonski, francuski Lujevi... Medutim, nedovoljna visina, jedan je od najcescih muskih kompleksa.

  10. Nedostatak sarma
  Nasuprot Muskarcimakoji umeju da budu zabavni su oni koji uz sav svoj trud ostaju neduhoviti.Razocaranje da vic koji su ispricali ravno je ocajanju neuspeha u krevetu,tvrde strucnjaci.

   
  Forum » Mentalno i fizicko zdravlje » Muski Kutak » Muški kompleksi!!!!!!!!
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search: